Як в мене з карти Ощадбанка пропали гроші і як мені їх повернули

Содержание

Хочу розповісти історію про те, як в мене з картки Ощадбанку для дитячих виплат пропали гроші і те як я їх повернув.

 

з картки Ощадбанку вкрали гроші


Карантин затягивается!

Предлагаем подборку быстрых кредитов на все случае жизни!

Оформить кредит за 3 минуты

0% первый кредит. Акции и бонусы в подарок. Просто сфоткай паспорт и код!


 

Моя історія почалася після других родів моєї дружини. Я оформив дитячі кошти на своє ім'я. Ніби було все добре. Раз в півроку треба було поновлювати карту Ощадбанку, яку я відкрив заздалегідь.

І тут закінчується термін дії картки і я іду в Ощадбанк щоб поновили мені карту, чекав її один місяць, коли прийшов в банк спитався консультанта чи готова моя карта, сказали що так ,ідіть на касу і забирайте. Підійшов в касу, карти немає. Знову пішов до консультанта і тут почалося, вони мені розказують що карта є, але не можемо знайти, кажу добре, дитячі гроші по рахунку можу зняти, так. Дали мені рахунок, підійшовши в касу мені кажуть що на вашому рахунку немає грошей.

І тут Остапа понесло, на картці мали бути гроші за два місяця це десь 2000 гривень. Знову пішов до консультанта, і тут мене добили, кажуть що два дня назат були зняті кошти. Я їм пояснюю як я міг зняти свої кошти з банкомата якщо ви мені карту не видавали. Я так розійшовся, що через 5 хвилин був заступник директора, і я їм в очі кажу що ви вкрали мої гроші, або хтось із ваших працівників.

Вони почали розбиратися, і виявилося що вони видали карту чужій людині, що наші прізвища схожі, і гроші мені повернуть. Але це брехня, пін-код до карти був старий, і новий я неробив. То як чужа людина могла знати мій пінкод. Хтось із працівників просто зняв гроші.

Я їм погрожував що визву прокуратуру і будемо розбиратися. Саме дивно те що мені знову зробили нову карту тільки за один день і через деякий час на ній була моя сума грошей. Отже така історія.

Комментарии (0)

Оставьте свой комментарий

  1. Указав свой E-mail Вы получите ответ на почту.
0 символов
Вложения (0 / 3)
Share Your Location
Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Так же будет интересно почитать


Бесплатная банковская консультация!

Задавайте любые финансовые вопросы...

На Ваши вопросы отвечают специалисты банков!